
Лущильнiк
Увага! Дачна інновація! Зібравшись на відпочинок за місто ви прийшли до думки, що мангал, решітка це щось вже буденне і хотілося б здивувати друзів чимось таким собі, то у нас для вас є відмінне рішення - лущильник! Так .. да .. ви правильно нас зрозуміли, лущильник дуже навіть придатний для приготування різних страв на вогнищі.
Підготовчі роботи: Для приготування цієї страви знадобитися дисковий лущильник (великий диск для поверхневої обробки грунту). До центру диска приварюється Т -подібна рукоятка. У центрі буде основна робота з пріготовкі страви, а по краях доготування. Все це робиться на відкритому вогні і виходить відмінне блюдо на багатті з димком.
Iнгредієнти:
- стегно куряче ( або свинячі реберця ) - 10 шт.
- картопля - 1,5 кг
- цибуля ріпчаста - 3 шт.
- яйце куряче - 20 шт.
- масло рослинне - 0,5 л
- зелень
Приготування:
Курячі стегна при бажанні порізати на частини. У розпечене рослинна олія викласти шматочки курки і обсмажити, при цьому постійно помішувати. Після того як цей етап завершився відкладаємо обсмажене м'ясо на край, так як там спеку менше, і курка поступово буде доходити до повної готовності.
Картоплю почистити і нарізати на великі скибочки. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. У масло викласти картоплю і цибулю і смажити до напівготовності картоплі.
Акуратно скласти м'ясо в центр і переміщати його з картоплею і цибулею. Посолити. Поперчити. По краю вбиваємо яйця.
Після того як всі яйця вбиті, страву можна подавати на стіл. Лущильник практично готовий. Не дивуйтеся, що яйця ще сирі, вони дійдуть до потрібного стану. Зверху посипати рубаною зеленню.
Виходить відмінне блюдо на багатті, приготоване оригінальним способом на відкритому вогні. Воно виходить не просто смачним, а дачним, з димком.
Приємного вам відпочинку і відмінної апетиту!