
Американський стейк барбекю
Не важливо який час року на дворі, м'ясо приготоване на барбекю все одно залишається нашим улюбленим ласощами. Кожен господар мріє здивувати і вразити своїх гостей шиком страв. Ми ділимося американським рецептом приготування стейка на барбекю.
Підготовчі роботи: Щоб приготувати таке смачне блюдо, нам знадобиться для цього барбекю. Готувати треба при високій температурі, тому чекаємо вугілля і вкладаємо м'ясо на решітку.
Продукти:
- стейки
Для маринаду:
- оливкова олія - 1/2 склянки
- соєвий соус -1 / 3 склянки
- червоний винний оцет - 1/4 склянки
- лимонний сік - 2 чайних ложки
- суха гірчиця - 1 чайна ложка
- часник - 1 головка
- невелика цибулина - 1 штука
- перець чорний мелений - 1/4 чайної ложки
Приготування:
Приготування американського стейка барбекю дуже просте, головний секрет в маринаді!
- Змішати інгредієнти маринаду для м'яса в неметалевої посуді.
- Замочити стейки в маринаді і поставити в холодильник на 4 години.
- Підрум'янити стейк на вугіллі з кожного боку по 5 хвилин. Середня частина шматка повинно залишатися не просмажене.
- Розрізати стейк по діагоналі поперек м'язових волокон тонкими шматками.
- Просмажити на решітці при великому спеці з обох сторін.
Приємного апетиту!