Американський стейк барбекю

Не важливо який час року на дворі, м'ясо приготоване на барбекю все одно залишається нашим улюбленим ласощами. Кожен господар мріє здивувати і вразити своїх гостей шиком страв. Ми ділимося американським рецептом приготування стейка на барбекю.

 

Підготовчі роботи: Щоб приготувати таке смачне блюдо, нам знадобиться для цього барбекю. Готувати треба при високій температурі, тому чекаємо вугілля і вкладаємо м'ясо на решітку.

Продукти:

  • стейки

Для маринаду:

  • оливкова олія - 1/2 склянки
  • соєвий соус -1 / 3 склянки
  • червоний винний оцет - 1/4 склянки
  • лимонний сік - 2 чайних ложки
  • суха гірчиця - 1 чайна ложка
  • часник - 1 головка
  • невелика цибулина - 1 штука
  • перець чорний мелений - 1/4 чайної ложки

Приготування:

Приготування американського стейка барбекю дуже просте, головний секрет в маринаді!

  1. Змішати інгредієнти маринаду для м'яса в неметалевої посуді.
  2. Замочити стейки в маринаді і поставити в холодильник на 4 години.
  3. Підрум'янити стейк на вугіллі з кожного боку по 5 хвилин. Середня частина шматка повинно залишатися не просмажене.
  4. Розрізати стейк по діагоналі поперек м'язових волокон тонкими шматками.
  5. Просмажити на решітці при великому спеці з обох сторін.

Приємного апетиту!

 

 

Разработка и продвижение сайтов