
Шашлик з лосося
Шашлик з лосося дуже ніжне блюдо, приготоване на мангалі. Особливо ми починаємо його цінувати, коли баранина або свинина нам неабияк набридне.
Для його приготування потрібно Маринівка лосося без будь-яких вишуканих інгредієнтів, але викличе захват ваших друзів і, звичайно ж, стане чудовою прикрасою столу, будь то святкову подію або просто вечірні посиденьки.
Iнгредієнти:
- філе лосося - 800 гр.
- кріп пучок
- цукор - 1 ст. л.
- морська сіль - 2 ст. л.
- щіпка білого перцю
Приготування:
1. Головне що нам потрібно - це відмінний настрій і бадьорий настрій.
2. Дрібно кришимо кріп, додаємо цукор, сіль і білий перець. Все перемішуємо.
3. Філе лосося обвалюють у вийшла суміші, накриваємо плівкою і залишаємо на ніч.
4. Очищаємо філе від маринаду.
5. Нарізаємо філе кубиками (близько 5 см).
6. Акуратно насаживаем на тонкі шампури.
7. Готуємо шашлички на мангалі, регулярно перевертаючи, близько 5 хв.
8. Насолоджуємося відмінним смаком!
Як бачимо, для приготування такого улюбленого багатьма страви, ми не обійшлися без мангала!